"Nu-mi place ca oamenii, colegii din TVR, au opinii politice de o parte sau de alta. Noi trebuie sa fim impartiali, ca jurnalisti, toti jurnalistii, dar in special cei de la Televiziunea publica", a spus Doina Gradea miercuri, dupa votul din Parlament, potrivit Hotnews.ro.

"Consider ca stirile de la TVR sunt cele mai corecte, imi plac stirile de la TVR, dar optiunile pe care le exprima in mediul online fac parte din statutul jurnalistului TVR si atunci, personal, nu sunt de acord ca jurnalistii, oriunde ar lucra, sa isi exprime pozitia politica. Ei trebuie sa fie impartiali" a adaugat aceasta.

Doina Gradea a fost aleasa director interimar al TVR miercuri, dupa ce Consiliul de Administratie a fost demis ca urmare a respingerii raportului de activitate pe anul 2016.

Doina Gradea a lucrat timp de circa 20 de ani la Pro TV, de unde a plecat in 2014. A fost mai intai secretara lui Adrian Sarbu, apoi director de corporate affairs, iar din 2004 a condus Pro TV International. Dupa ce a parasit grupul Pro TV, aceasta s-a angajat la TVR, iar anul trecut a fost validata ca membru propus de PSD in CA-ul condus de Irina Radu.

Gradea TVR: Nu am cunostinta...
Citeste si: Gradea: Nu am cunostinta despre un protocol secret intre SRTV si DNA