Nominalizatii la premiile Oscar din acest an vor primi pungi cu cadouri in care se vor afla cutii cu bijuterii comestibile, vouchere pentru vacante de 12 zile in Tanzania si voiaje in Hawaii, dar si produse de infrumusetare si alimente pentru animalele de companie care respecta principiile nutritiei holistice.

Pungile cu cadouri oferite la gala Oscar - denumite "The Everyone Wins Bags" ("Pungile 'Toata lumea castiga'") - vor fi inmanate tuturor nominalizatilor din cele patru categorii de interpretare (cel mai bun actor in rol principal, cea mai buna actrita in rol principal, cel mai bun actor in rol secundar respectiv cea mai buna actrita in rol secundar), dar si cineastilor nominalizati la categoria "cel mai bun regizor", scrie Agerpres.

Fiecare punga cu cadouri va include, de asemenea, un voucher pentru antrenamente personalizate cu un instructor de fitness, produse cosmetice, un voucher pentru o vacanta in Grecia, lumanari colorate si parfumate, o cutie cu bijuterii comestibile, o carte cu retete culinare, plasturi impotriva transpiratiei axilare, suplimente pentru slabit si un colier cu diamante.

Cadourile, care valoreaza in total peste 100.000 de dolari, sunt asamblate si distribuite de compania Distinctive Assets, care acorda astfel de daruri si gala de decernare a premiilor Grammy. Compania nu este asociata in mod oficial cu Academia de film americana (Academy of Motion Picture Arts and Sciences - AMPAS), institutia care decerneaza premiile Oscar. Cadourile sunt inmanate nominalizatilor inainte de debutul galei Oscar.

Citeste si:
Turism: cei mai multi romanii aleg sa isi achite cash vacantele
Turism: cei mai multi romanii...
Sursa foto: welcomia / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Un touroperator român pune la bătaie vacanțe în Grecia la 1 euro
Setari Cookie-uri