Armin Van Buuren, Steve Aoki, Galantin, GTA, Jonas Blue, Kungs, Tujamo si Yellow Claw sunt noii artisti anuntati pentru editia din acest an a festivalului de muzica de la malul marii, Neversea, ce va avea loc in perioada 5-8 iulie

Armin Van Buuren vine pentru prima data pe litoralul romanesc, desi a fost prezent la fiecare editie a festivalului Untold. Line-up-ul celei de-a doua editii a Neversea este completat de Steve Aoki, Galantis si Tujamo care s-au aflat in topul preferintelor fanilor Neversea. Cei doi DJ suedezi din cadrul Galantis vin, de asemenea, in premiera pe litoralul romanesc. Jonas Blue, cunoscut pentru melodiile „Mama” si „Perfect Strangers” vine in premiera la Neversea.

Pe scenele The Ark, Temple si DayDreaming ii vom auzi pe DJ Premier, Dope D.O.D, NGHTMRE, Rusko, AME, Eats Everything, Acid Pauli, Black Coffee, Blond:ish, Jan Blomqvist&Band, NU, Rampue, Christian Loffler, Claptone, El Mundo, Holmar, Kerala Dust, Nightmares on Wax, Begun, Satori Live, Stavroz Live, Viken Arman, Yokoo, Lucy, Mumdance.

In line-up-ul festivalului se regasesc si cativa dintre cei mai indragiti artisti romani: Subcarpati, Culese din Cartier, Deliric&Silent Strike, D.O.C, Grasu XXL, Macanache, Parazitii, Satra B.E.N.Z, Cezar, Praslea, Priku, Raresh, Sit, Charlie, Dan Andrei, Emi, Kozo, Paul Agripa, Premiesku, Sublee, Vincent Iulian si Marwan.

Neversea 2018: cat costa biletele

Incepand din data de 8.03.2018, pretul abonamentelor pentru cele 4 zile de festival este 449 de lei plus taxe. Acestea pot fi achizitionate de pe www.neversea.com. Pretul final al acestora va fi de 550 de lei plus taxe. Sunt disponibile si abonamente VIP la pretul de 900 de lei plus taxe.

In 2017, In cele trei zile de festival peste 153.000 de mii de participanti din tara dar si din strainatate au trecut pragul taramului primei editii a Neversea. Peste 100 de artisti internationali au urcat pe cele 7 scene printre care, pentru prima data in Romania: Jason Derulo, Rita Ora si Dua Lipa.

Cei mai multi participanti au venit din orasele Bucuresti si Constanta, urmate de Cluj-Napoca, Brasov si Timisoara. Din afara tarii, cei mai multi festivalieri au ajuns pe plaja Neversea din Marea Britanie, Germania si Statele Unite ale Americii.

Impactul financiar asupra orasului, dupa cele trei zile de festival a insemnat o infuzie de capital de peste 20 milioane de euro, bani care au ramas in comunitatea locala. In medie, cei care au ajuns in Constanta pentru cel mai mare festival de pe plaja, de la malul Marii Negre, au cheltuit 300 de euro pe cazare, mancare si alte cumparaturi.

Sursa foto: Neversea Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri