Radio Guerrilla a primit de la Consiliul National al Audiovizualului licenta pentru lansarea unui post de televiziune tematic muzical, sub denumirea Radio Guerrilla TV, scrie Pagina de Media.

Proiectul de televiziune a fost prezentat in fata membrilor CNA de o echipa formata din Adrian Popescu, actionar si unul dintre sefii postului, Mihai Dobrovolschi, unul dintre realizatorii matinalului, Sorin Faur, actionar al postului.

Radio Guerrila TV nu va fi doar o televiziune ce va emite ce se intampla in studioul de radio. Emisiunile vor fi presarate cu momente din studio, clipuri video sau materiale special create.

Televiziunea se va lansa in sase luni, potrivit reprezentantului Guerrilla, Adrian Popescu. Acesta a mai spus ca au batut palma cu Orange TV pentru retransmisia postului si ca sunt in discutii cu Telekom.

Totodata, Popescu a mai spus ca intr-un orizont mai lung de timp, intentioneaza renuntarea la „prefixul” Radio si ca brandul se va numi simplu, Guerrilla.

Citeste si:
CNA: Licentele Guerrilla, scoase la concurs, in noiembrie
CNA: Licentele Guerrilla,...

Citeste mai multe pe paginademedia.ro.

Sursa foto: Pagina de Media

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri