Daniel Dines, cofondatorul startup-ului romanesc UiPath fondat in 2005, va aparea pe coperta revistei americane Forbes, editie ce va fi publicata pe data de 30 septembrie cu titlul "Boss of the Bots".

Interviul, disponibil deja pe site-ul publicatiei cu titlul "From Communism To Coding: How Daniel Dines Of $7 Billion UiPath Became The First Bot Billionaire" prezinta povestea din spatele business-ului si planurile pe care CEO-ul si cofondatorul UiPath le are pentru perioada urmatoare.

Autorul il numeste pe Dines primul "bot billionaire" din lume, deoarece acesta ar detine peste 20% din compania evaluata la 7 miliarde de dolari.

UiPath este una dintre companiile de enterprise software cu cea mai mare crestere la nivel global. Dupa ce in luna aprilie a acestui an a anuntat incheierea unei runde de investitii Serie D in valoare de 568 de milioane de dolari, la o evaluare de 7 miliarde de dolari, la doar doua luni distanta, Daniel Dines, CEO UiPath, a declarat intr-un interviu acordat publicatiei Les Echos ca in curand vor ajunge la 10 miliarde de dolari.

Compania romaneasca are sediul in Statele Unite si birouri in sase tari, si este specializata in dezvoltarea si vanzarea tehnologiei de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (ex: Robotic Process Automation / RPA). Robotii software UiPath sunt programati sa preia munca de tipul copy-paste a angajatilor, eliberandu-i de sarcinile tranzactional repetitive care ii solicita inutil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri