Daniel Dines, cofondatorul startup-ului UiPath, a anuntat ca business-ul pe care il conduce va dona 1 milion de euro pentru restaurarea catedralei Notre-Dame.

Startup-ul fondat in Romania se alatura astfel unor branduri de renume care si-au anuntat sustinerea pentru restaurarea catedralei Notre-Dame, cuprinsa de flacari in dupa-amiaza zilei de 15 aprilie.

"UiPath datoreaza multe Frantei si culturii acestei tari. Este timpul sa dam ceva inapoi Frantei. In numele UiPath, as dori sa ofer 1 milion de euro pentru reconstructia catedralei Notre-Dame", a precizat Daniel Dines, fondator UiPAth.

Reprezentanti ai unor branduri de renume precum Gucci si Luis Vuitton au anuntat astazi donatii cumultate de 300 de milioane de euro pentru restaurarea catedralei Notre-Dame.

Un puternic incendiu a izbucnit luni dupa-amiaza la catedrala Notre-Dame din centrul Parisului, pompierii luand decizia de a evacua zona din jurul unuia dintre cele mai vizitate simboluri ale Frantei si Parisului. Purtatorul de cuvant al brigazii de pompieri a anuntat in aceasta dimineata ca focul care a devastat o parte din catedrala a fost stins in totalitate.

UiPath se asteapta la venituri de 500 de milioane de dolari in 2019 si la consolidarea unui portofoliu de peste 6.000 de clienti. De asemenea, conform presei internationala, startup-ul se pregateste pentru o noua runda de finantare ce ar putea duce la dublarea valorii sale, ajungand la aproximativ 7 miliarde de dolari.

2018 - UiPath devine primul...
Citeste si: 2018 - UiPath devine primul unicorn romanesc

.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Legea care prevede restaurarea Notre-Dame in decurs de 5 ani, adoptata