Prima runda in procesul Patraru - TVR a fost castigata de Patraru. Tribunalul Bucuresti a catalogat drept abuziva rezilierea contractului cu Starea Natiei de catre conducerea TVR, scrie Pagina de Media.


Totodata, instanta a decis ca TVR trebuie sa-i plateasca lui Patraru penalitati de reziliere de 29.850 de euro (140.000 de lei). Decizia data saptamana trecuta de Tribunalul Bucuresti nu este definitiva, putand fi atacata cu apel.

Ce spune decizia Tribunalului Bucuresti, din minuta postata pe site-ul portal.just.ro:

„Admite actiunea in parte. Constata caracterul abuziv al rezilierii unilaterale potrivit notificarii c/481 din 25.06.2018. Obliga pe parata la plata sumei de 141.790 lei - echivalentul sumei de 29.850 euro - penalitati de reziliere. Respinge cererea de reziliere a contractului, ca ramasa fara obiect. Respinge cererea de plata a dobanzii legale ca neintemeiata. Cu apel. Pronuntata prin punerea la dispoztia partilor prin mijlocirea grefei instantei, 27.09.2019.”

Conducerea TVR a decis sa rezilieze unilateral contractul cu Dragos Patraru, in iunie 2018.

Citeste mai multe pe paginademedia.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri