Cea de-a patra editie a festivalului de muzica de la malul marii Neversea are loc intre 2 si 5 iulie 2020. Primele abonamente la Neversea 2020 se pun la vanzare marti, 22 octombrie.

Primele abonamente la un pret special pentru festivalul Neversea 2020 se vor pune in vanzare, marti, 22 octombrie, ora 14.00. Fanii festivalului au mai multe optiuni de abonamente. Abonamentele General Acces Basic sunt la pretul special de 94 de euro plus taxe, din pretul final de 144 de euro plus taxe. La aceasta varianta de abonament fanii festivalului au posibilitatea sa-si faca check-in online gratuit in termen de maxim 30 de zile de la achizitia abonamentului. Dupa acest termen, detinatorii abonamentelor vor trebui sa plateasca taxe suplimentare.

Participantii au la dispozitie si abonamentele General Acces Flexi la pretul de 99 de euro plus taxe, din pretul final de 159 de euro plus taxe. La aceasta varianta, participantii au posibilitatea sa-si faca check-in online gratuit cu pana la 14 zile inainte de inceperea festivalului. In niciuna dintre variantele de mai sus, cumparatorii nu pot returna abonamentele.

Fanii festivalului Neversea au posibilitatea sa achizitioneze si abonamente General Access Risk Free la pretul de 104 euro plus taxe, din pretul final de 159 de euro plus taxe. La aceasta varianta, cei care au achizitionat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit in termen de maxim 30 de zile de la achizitia acestuia si il pot returna cu pana la cel putin 14 zile inaintea de inceperea festivalului.

Vor fi disponibile si abonamentele VIP la pretul de 210 euro plus taxe, din pretul final de 260 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care il achizitioneaza pot realiza check-in-ul gratuit in termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Toate abonamentele pot fi achizitionate de pe neversea.com.

Anul trecut, in cele patru zile de festival, peste 240.000 de participanti din tara dar si din strainatate au trecut pragul taramului Neversea. Peste 150 de artisti internationali au urcat pe cele 7 scene. Cei mai multi participanti au venit din orasele Bucuresti si Constanta, urmate de Cluj-Napoca, Ploiesti, Brasov si Timisoara. Festivalul NEVERSEA a avut participanti din 95 de tari de pe intreg globul. Dintre aceste tari, cei mai multi participanti au ajuns din Marea Britanie, Franta, Israel, Germania si Statele Unite ale Americii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri