Sezonul 2 din serialul HBO si RAI Fiction My Brilliant friend/Prietena mea geniala, de Saverio Costanzo, va avea premiera pe 11 februarie pe HBO GO si in martie la HBO.

Sezonul nou va avea 8 episoade si este bazat pe a doua carte din seria de patru romane bestseller, scrise de Elena Ferrante. Saverio Constanzo (Private, The Solitude of Prime Numbers, Hungry Hearts) va regiza sase episoade si Alice Rohrwacher (Happy as Lazzaro, Le Meraviglie) va regiza doua episoade.

Evenimentele din al doilea capitol al povestii My Brilliant Friend/Prietena mea geniala incep unde s-a terminat primul sezon. Lila si Elena au 16 ani si amandoua simt ca sunt blocate in rutina. Lila tocmai s-a maritat, dar odata ce a luat numele sotului ei, este ca si cum s-a pierdut pe sine. Elena este eleva-model, dar in timpul nuntii prietenei ei, ea isi da seama ca nu este fericita nici in cartier, dar nici in afara lui.

In timpul unei vacante in Ischia, cele doua prietene se reintalnesc cu prietenul lor din copilarie, Nino Sarratore, care a devenit un student cu un viitor promitator. Intalnirea va schimba permanent natura legaturii dintre cele doua prietene, trimitandu-le in doua lumi complet diferite. Lila devine o vanzatoare plina de indemanare in magazinul de pantofi al influentei familii Solara din centrul orasului Napoli; de cealalta parte, Elena isi continua studiile cu perseverenta, fiind dispusa chiar sa se mute in Pisa pentru a merge la universitate. Evenimentele din Prietena mea geniala ne poarta alaturi de cele doua fete prin anii confuzi ai tineretii lor, in timp ce se urmeaza una pe cealalta, se pierd una de cealalta, pana se regasesc din nou.

Prietena mea geniala este o productie Apartment - Wildside - Fandango, produsa de Lorenzo Mieli si Mario Gianani pentru compania Fremantle The Apartment si Wildside si de Domenico Procacci pentru Fandango, in colaborare cu Rai Fiction si HBO Entertainment, in co-productie cu Mowe si Umedia. Povestea si scenariile sunt scrise de Elena Ferrante, Francesco Piccolo, Laura Paolucci si Saverio Costanzo. Paolo Sorrentino si Jennifer Schuur sunt producatori executivi.

Primele doua episoade din Prietena mea geniala - II vor avea premiera pe HBO GO pe 11 februarie. Cate doua noi episoade vor fi adaugate pe HBO GO in fiecare marti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri