Două campanii realizate de agenția Leo Burnett Bucharest pentru Telekom Romania și Procter & Gamble au fost incluse în topul WARC Effective 100 din acest an, ocupând locurile 49 și 50. Este pentru al doilea an la rând când agenția are două proiecte prezente în clasament – acestea fiind singurele campanii desfășurate în România care au fost incluse în top.

WARC Effective 100 este un clasament al celor mai premiate campanii și companii din lume pentru eficiență. Acesta are la bază rezultatele competițiilor pentru eficiență din întreaga lume și acționează ca un punct de referință pentru excelența în materie de eficiență. Astfel, le permite specialiștilor de marketing să își evalueze performanțele într-un mod obiectiv.

Cele două poziții obținute de Leo Burnett Bucharest în clasamentul WARC Effective 100 au fost pentru campaniile ,,Parcul online” (dezvoltată pentru Telekom Romania, locul 49) și ,,Somn ușor, mic luptător” (dezvoltată pentru Pampers, locul 50). Acestea au obținut anul trecut premii la unele dintre cele mai renumite festivaluri și competiții de creativitate din lume, printre care Effie Europe 2021 și Effie Romania 2021.

WARC este cea mai respectată bază de date cu studii de caz și cele mai bune practici de marketing din întreaga lume. În clasamentele întocmite de aceasta sunt prezente cele mai bune campanii de comunicare de marketing, selecția și scorul fiind realizate strict în baza rezultatelor obținute la cele mai importante competiții de specialitate desfășurate la nivel global.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri