Cognizant Softvision găzduiește, în acest weekend, un eveniment unic de team building, un festival plin de experiențe personalizate, muzică și multe alte surprize.

Pe 9 iulie, Cognizant Softvision va găzdui un eveniment special dedicat angajaților, partenerilor și foștilor colegi.

Evenimentul CASTLE INCOGNITO este o combinație între muzica live și experiențe de festival, creat pentru a exprima cultura unică a organizației. Evenimentul este cadrul ideal prin care participanții pot crea legături și amintiri, pot împărtăși experiențe, sărbătorind în același timp realizările și consolidând spiritul de echipă într-un mediu unic.

CASTLE INCOGNITO va avea loc la Castelul Banffy din Bonțida, cu doar câteva zile înainte ca festivalul Electric Castle să își deschidă porțile pentru public în aceeași locație. Evenimentul este o oportunitate rară de team-building, creată exclusiv pentru comunitatea Cognizant Softvision.

Mihai Constandis, Country Manager România Cognizant Softvision ne-a declarat: "Cognizant Softvision s-a bucurat întotdeauna de o cultură vibrantă. Unul dintre punctele noastre forte este modul în care reușim să ne adaptăm la orice situație, în mare parte datorită modelului nostru de business, care se concentrează în jurul Comunităților. Astfel, după mai bine de doi ani de pandemie, am simțit cu toții nevoia de a fi din nou împreună - pentru a ne conecta mai bine cu comunitățile noastre tehnice, precum și cu partenerii de afaceri, colaboratorii și chiar foștii colegi care ne-au rămas aproape. Este o ocazie specială de a ne exprima cultura noastră autentică și de a împărtăși experiențe unice, inovație și conexiuni."

Participanții vor avea parte de o seară de vis la propriul lor festival.

Aceștia se vor bucura de o experiență fabuloasă de brand cu show-uri spectaculoase desfășurate pe mai multe scene. De la muzicieni precum Irina Rimes, Grasu XXL și DJs precum Blanilla, K-LU, Madliquid și mulți alții, la spectacole de stand-up comedy, unde vor urca pe scenă comedianții Sorin Pârcălab, Drăcea și Ioana Luiza, totul este conceput în așa fel încât să țină participanții conectați la atmosferă pe toată perioada evenimentului. Un moment special va fi reprezentat de apariția pe scena principală a trupei Hayex Fusion, un grup din care Silvia Baciu, solista, face parte și din echipa Alumni Cognizant Softvision.

La eveniment va exista o zonă de food and drink exact ca la un festival de muzică. Multe alte surprize de festival vor fi dezvăluite pe parcursul evenimentului. Printre cei prezenți se vor afla și creatori de conținut, tineri influențatori, parte a comunității clujene, care împărtășesc valorile companiei. Gazda evenimentului va fi comediantul, prezentatorul de emisiuni online și creatorul de podcasturi Bogdan Drăcea.

Raluca Dolan, Director de Resurse Umane Cognizant Softvision:

"Evenimentul "Castelul Incognito" s-a născut din dorința puternică de a fi din nou împreună și din dorința de a ne evidenția valorile. Anul trecut am angajat peste 1000 de noi colegi, astfel că nu am avut niciodată ocazia să ne întâlnim personal cu mulți dintre aceștia. Ce mod mai bun de a marca un nou început, decât să petrecem un moment minunat împreună? Suntem siguri că va fi o seară de neuitat, plină de culori, bucurie, muzică bună, experiențe inedite și surprize."

La eveniment sunt așteptați peste 1.500 de participanți din toate orașele din România în care Cognizant Softvision este prezent.

Cognizant Softvision este o parte importantă din divizia integrată de digital engineering a Cognizant, lider global de servicii profesionale.

Sursa foto: Cognizant Softvision/ Electric Castle

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri