Top 10 cele mai vizionate seriale în limba engleză de pe Netflix la nivel global în săptămâna 17 aprilie - 23 aprilie sunt difuzate și în țara noastră. Îți prezentăm mai jos lista.

De la 9 milioane și jumătate de ore de vizionare pentru serialul de pe ultimul loc, la 57,5 milioane de ore de vizionare pentru cel de pe primul loc, top 10 seriale de pe Netflix vine cu producții care s-ar putea să fie placul tău. Toate aceste producții sunt disponibile și în România.

Top 10 seriale pe Netflix: un serial filmat și în România continuă să se mențină pe listă

Top 10 seriale Netflix
Sursa foto: Hamara / Shutterstock.com

Serialul Wednesday se menține pentru a 20-a săptămână în top 10 seriale în limba engleză vizionate la nivel global. Acesta are secvențe filmate în mai multe locuri din România, precum Universitatea Politehnică din București, Castelul Cantacuzino din Bușteni sau Gara Regală din Sinaia.

Primul sezon al producției, singurul disponibil momentan, a fost urmărit la nivel global timp de 9,5 milioane de ore în săptămână 17 - 23 aprilie.

În total, top 10 seriale în limba engleză de pe Netflix, disponibile și în România, au înregistrat peste 300 de milioane de ore de vizionare în săptămâna 17 aprilie - 23 aprilie. Lista completă este:

1. Cel mai vizionat serial Netflix: The Diplomat - Sezonul 1 - 57,4 milioane de ore de vizionare

2. Top seriale Netflix:The Night Agent: Sezonul 1 - 56,6 milioane de ore de vizionare

3. BEEF: Sezonul 1 - 42,8 milioane de ore de vizionare

4. Love is Blind: Sezonul 4 - 39,4 milioane de ore de vizionare

5. Florida Man: Limited Series - 29,5 milioane de ore de vizionare

6. Obsession: Limited Series - 27,1 milioane de ore de vizionare

7. Better Call Saul: Sezonul 6 - 14,7 milioane de ore de vizionare

8. How to get rich: Sezonul 1 - 14,5 milioane de ore de vizionare

9. American Manhunt: The Boston Marathon Bombing: Sezonul 1 - 13,1 milioane de ore de vizionare

10. Wednesday: Sezonul 1 - 9,5 milioane de ore de vizionare

Top seriale Netflix: compania va investi miliarde de dolari în conținut sud-coreean

top seriale netflix
Sursa foto: Sitthiphong / Shutterstock.com

Ted Sarandos, directorul general al gigantului de streaming Netflix, a anunțat că vor fi investite 2,5 miliarde de dolari în conținut sud-coreean în următorii patru ani. Suma este de două ori mai mare decât cea pe care Netflix a investit-o pe piața coreeană de la lansare, în 2016, până în prezent.

Datele companiei arată că, în 2022, peste 60% dintre utilizatorii Netflix au vizionat cel puțin un program realizat în Coreea de Sud.

O mare polemică în jurul platformei de streaming s-a creat odată cu anunțurile conform cărora utilizatorii nu își vor mai putea împărți abonamentul cu prietenii. Implementarea măsurii se lasă așteptată, nefiind clar când va intra în vigoare în țara noastră. Netflix estimează că peste 100 de milioane de utilizatori din întreaga lume folosesc platforma folosindu-se de credențialele altcuiva.

Sursa foto: Kaspars Grinvalds / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri