Sefa Lowe PR, in juriul Eurobest

Hortensia Nastase, managing director Lowe PR, a fost selectata ca jurat pentru a reprezenta Romania la Eurobest, in categoria PR, lansata in premiera in 2010.

Festivalul de publicitate Eurobest va avea loc in Hamburg in prima saptamana din decembrie.

Mircea Tomescu, managing director la Graffiti PR, si Ioana Manoiu, managing partner GMP PR, s-au regasit pe lista scurta propusa de reprezentantii locali ai IAF.

Inscrierile pentru competitia destinata relatiilor publice, dar si pentru alte sectiuni ale Eurobest s-au incheiat la 1 octombrie.

In ultimii 4 ani, au mai fost jurati la Eurobest: Razvan Capanescu – Publicis, Corina Bernschutz – Starcom, Stefan Iordache – Leo Burnett, Dragos Grigoriu – Tempo, Claudiu Dobrita – Grey, Alina Gavrila – Gavrila & Asociatii.

IAF (International Advertising Festival) este o structura britanica apartinand grupului EMAP, ce organizeaza Cannes Lions (festival global dedicat comunicarii), Eurobest (festival international,cu focus pe creativitatea europeana), Dubai Lynx (festival de marketing si comunicare din zona Orientului Mijlociu) si Spikes Asia (festival concentrat pe problematica marcomm-ului din Asia).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri