Millennium Bank ofera bonus posesorilor de carduri de credit care aduc clienti noi

Millennium Bank ofera un bonus de 50 de lei posesorilor de carduri de credit care ii recomanda clienti noi pentru acest tip de produs, se arata intr-un comunicat al bancii.

Posesorii de carduri de credit pot recomanda pana cinci viitori clienti in decursul unei luni si primesc bonus de 50 de lei pentru fiecare dintre ei.

Totodata, clientii noi primesc un bonus de 50 de lei dupa ce efectueaza o tranzactie cu noul card de credit in primele trei luni de la emitere.

Cardurile de credit Millennium Bank includ facilitatea Rate cu Dobanda Zero pentru cumparaturi efectuate la orice comerciant din Romania si din strainatate. Astfel, clientii nu sunt restrictionati la o anumita retea de comercianti parteneri si pot accesa aceasta facilitate la oricare din cei 30 de milioane de comercianti localizati in 200 de tari care accepta plati cu cardurile Visa.

Clientii Millennium Bank mai beneficiaza si de reduceri de pana la 30% pentru toate cardurile de debit si de credit la plata bunurilor si serviciilor achizitionate de la comerciantii parteneri ai bancii, prin intermediul Programului Discount.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri