Millennium Bank taie dobanzile la cardurile de credit: primele 6 luni beneficiaza de dobanzi speciale

Millennium Bank a redus dobanda anuala pentru cardurile de credit la 14,9% pentru primele sase luni de la emiterea cardului, in timp ce dupa prima jumatate de an dobanzile au coborat la 22% in cazul cardului Visa Gold si la 28% pentru Visa Classic.

Aceste dobanzi sunt valabile atat pentru tranzactiile la comercianti, cat si pentru retragerile de la ATM-uri.

De asemenea, clientii pot primi 100 de lei bonus daca isi deschid un Depozit Chibzuit de Vacanta – care ofera o dobanda de pana la 6,5% pentru economiile in lei pe trei luni – sau contracteaza un credit de nevoi personale ori un credit de investitii imobiliare pana pe 30 septembrie 2013 si apoi achizitioneaza un card de credit pe care il activeaza in termen de 90 de zile.

In plus, banca mai ofera un bonus de 50 de lei detinatorilor de carduri de credit care recomanda noi clienti pentru acest produs, precum si persoanelor recomandate care achizitioneaza carduri de credit.

Clientii care aplica pentru carduri de credit Millennium Bank au si optiunea de a refinanta un card de credit si/sau un descoperit de cont de la alte banci, cu 12% dobanda anuala.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Money »Citește și
FP crede că activele CEZ sunt o afacere proastă pentru Hidroelectrica
Setari Cookie-uri