Aplicatia este disponibila pentru dispozitivele Apple, BlackBerry si terminalele care utilizeaza sistemul de operare Android.

Totodata, utilizatorii pot localiza cele mai apropiate sucursale si bancomate ale bancii, pot afla cursuri de schimb si noutati despre produsele oferite de MKB Nextebank.

„Prin aplicatia NexteMobile pentru smartphone, dezvoltata pentru principalele sisteme de operare, aducem clientilor nostri un nou serviciu modern, sigur, rapid si eficient, adaptat nevoilor lor actuale. Aplicatia se alatura solutiei de mobile banking deja existente, aplicatiei de internet banking NexteOnline, serviciului NexteCall si sistemului de notificari InfoAlert, completand gama de servicii bancare la distanta, solutia pentru tot ce au nevoie clientii activi, independenti, moderni” a declarat Anca Mitrica, Director Executiv Business Management al MKB Nextebank.

Aplicatia NexteMobile poate fi descarcata gratuit din AppStore, Google Play si BlackBerry App World. De asemenea, poate fi testata gratuit in cadrul standurilor special amenajate din sucursalele selectionate.