Romanii care vaneaza reduceri, care vor sa economiseasca sau care pur si simplu vor sa isi faca viata financiara mai simpla au din ce in ce mai multe aplicatii mobile la dispozitie. Care sunt primele 10 dintre acestea care au o aplicatie practica in viata de zi cu zi? Iata ce ne recomanda seomanager.ro

Beez

Beez este o aplicatie de cash-back ce se bazeaza pe parteneriatele cu peste 470 de magazine. Atunci cand un utilizator achizitioneaza online ceva din aceste magazine, acesta primeste inapoi o parte din banii cheltuiti in contul Beez. Ulterior, banii pot fi retrasi sau folositi pentru achizitionarea unor produse la pret redus din aplicatia Beez.

Printre magazinele aflate in reteaua Beez se afla Fashion Days, Booking.com, Altex, Telekom, Orange, Carturesti sau Lensa.ro.

Phyre

Phyre ofera utilizatorilor posibilitatea de a scapa de nevoia de a purta permanent asupra lor cardurile de loialitate pe care le au la diverse magazine. Aplicatia “inglobeaza” versiunea digitala a acestor carduri intr-un portofel electronic care ulterior poate sa fie folosit in locul cardurilor fizice.

Dollarbird

Dollarbird este o aplicatie de finante personale care va ajuta sa va administrati cheltuielile. Aplicatia vine cu un calendar in care va puteti trece detaliat toate cheltuielile si chiar adauga poze cu bonul fiscal pentru a compara apoi pretul alimentelor din diferite locatii.

Revolut

Revolut a devenit una dintre cele mai populare aplicatii financiare in randul utilizatorilor romani. Revolut ofera numeroase functii si optiuni utilizatorilor, insa motivul popularitatii acesteia consta in faptul ca aplicatia ofera utilizatorilor posibilitatea de a schimba lei in diverse valute (si invers) la un curs de schimb extrem de apropiat celui interbancar – adica mult mai bun decat cel oferit de marile banci din Romania si chiar si de unele case de schimb.

De asemenea, utilizatorii Revolut isi pot transfera cu usurinta economiile in unele din cele mai populare criptomonede.

Compari

Asa cum numele o sugereaza, aplicatia permite utilizatorilor sa compare pretul unui anumit produse in mai multe magazine din Romania. Aplicatia se bazeaza pe preturile furnizate de magazine, asa ca in anumite cazuri pot aparea mici diferente intre pretul din aplicatie si cel existent in magazinele propriu-zise.

TransferGo

TransferGo este o solutie de transfer de bani intre utilizatorii aflati in tari diferite. Dincolo de transferurile rapide, unde se percepe un cost si in care banii ajung in 30 de minute, FinTech-ul mai ofera si un serviciu de transferuri gratuite, diferenta fiind facuta de faptul ca durata este ceva mai mare, respectiv 2-3 zile.

Volt

Volt este o alta aplicatie de transfer de bani, care iese insa in evidenta datorita faptului ca transferurile se realizeaza instant, chiar si in weekend si chiar daca transferul se realizeaza intre doua conturi deschise la banci diferite.

Monese

Monese ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si deschide un cont bancar european sau britanic in cateva minute dupa instalarea aplicatiei pe smartphone, fiind necesara doar prezentarea unei fotografii a actului de identitate. Aplicatia are in prezent 45.000 de utilizatori romani, majoritatea covarsitoare fiind romani care au un loc de munca in Marea Britanie.

Pago

Pago este o aplicatie folosita preponderent pentru plata facturilor. Dezvoltata in parteneriat cu Mastercard si Banca Transilvania, Pago permite utilizatorilor sa isi administreze toate facturile lunare dintr-un singur cont.

Bitcoin Checker

Pentru utilizatorii interesati de criptomonede, Bitcoin Checker este o aplicatie esentiala. Bitcoin Checker se lauda ca poate monitoriza pretul tuturor criptomonedelor, luand in calcul cotatiile de pe aproximativ 80 de burse cripto.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri