Preturile apartamentelor cu doua camere din Romania fluctueaza in general intre 25.000 si 82.000 de euro, potrivit datelor furnizate de Imobiliare.ro. Bucurestiul si Clujul sunt aproape la egalitate in privinta celor mai scumpe apartamente noi din tara.

Pentru realizarea articolului a fost luata in calcul mediana preturilor la apartamente de 2 camere din orasele resedinta de judet din Romania. Datele sunt valabile la finalul lunii august.

In Bucuresti, pretul unui apartament nou de doua camere este de aproximativ 82.400 euro, in vreme ce in Cluj-Napoca, acelasi apartament are un cost de 79.000 de euro. Odata cu dezvoltarea regiunii din ultimii ani, Clujul a ajuns in anumite momente chiar sa depaseasca Bucurestiul in privinta preturilor la apartamente.

Cele mai ieftine orase din Romania sunt Drobeta Turnu-Severin, Alexandria, Giurgiu si Resita, in functie de vechimea apartamentelor preturile fiind cuprinse intre 25.000 si 36.000 de euro.

Sursa date: Imobiliare.ro

In cazul oraselor de mici dimensiuni, cifrele pot inregistra fluctuatii semnificative fata de mediile mentionate in articol.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri