Preturile apartamentelor cu doua camere din Romania fluctueaza in general intre 25.000 si 82.000 de euro, potrivit datelor furnizate de Imobiliare.ro. Bucurestiul si Clujul sunt aproape la egalitate in privinta celor mai scumpe apartamente noi din tara.

Pentru realizarea articolului a fost luata in calcul mediana preturilor la apartamente de 2 camere din orasele resedinta de judet din Romania. Datele sunt valabile la finalul lunii august.

In Bucuresti, pretul unui apartament nou de doua camere este de aproximativ 82.400 euro, in vreme ce in Cluj-Napoca, acelasi apartament are un cost de 79.000 de euro. Odata cu dezvoltarea regiunii din ultimii ani, Clujul a ajuns in anumite momente chiar sa depaseasca Bucurestiul in privinta preturilor la apartamente.

Cele mai ieftine orase din Romania sunt Drobeta Turnu-Severin, Alexandria, Giurgiu si Resita, in functie de vechimea apartamentelor preturile fiind cuprinse intre 25.000 si 36.000 de euro.

Citeste si:
Apartamentele s-au scumpit in iulie. Bucurestiul conduce la cresteri
Apartamentele s-au scumpit in...

Sursa date: Imobiliare.ro

In cazul oraselor de mici dimensiuni, cifrele pot inregistra fluctuatii semnificative fata de mediile mentionate in articol.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Money »Citeste si
Cresteri pe linie la preturile locuintelor inainte de luna septembrie