Daca esti un biciclist impatimit cu terminal Android si iti place sa te plimbi prin Europa, ai noroc. Google Maps a anuntat ca va adauga trasee pentru biciclete in noua tari Europene si Australia. “Surprinzator”, Romania nu este inclusa in lista ce cuprinde Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Olanda, Norvegia, Suedia, Elvetia si Marea Britanie.

“Pune-ti device-ul pe bicicleta pentru a vedea traseele de bicicleta si sa navighezi fara probleme”, spune Larry Powelson, inginer software la Google Maps.

In iulie, Google a lansat acest serviciu pentru desktop. Serviciul permitea realizarea de trasee de acasa. Acum, biciclistii pot folosi device-urile Android in timp real, de pe biciclete.

In prezent, sunt acoperiti 530.000 de kilometri de trasee pentru biciclete. SUA si Canada au fost incluse in acest program inca din 2010.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri