Zuckerberg subliniaza ca utilizatorii de Facebook pe terminale mobile sunt mai angrenati si mai dinamici decat cei ce intra pe reteaua sociala de pe computere. „Credem ca vom face mult mai multi bani din terminale mobile decat din desktop-uri”.

Oficialii Facebook au mai declarat si in trecut ca viitorul retelei este pe terminale mobile, o strategie evidenta deoarece mai bine de jumatate din cei 950 de milioane de membri din lume se bazeaza acum pe smartphone-uri si tablete.

„In urmatoarele saptamani si luni, asteptati-va sa vedeti o multime de lucruri noi si interesante. Am facut tranzitia si acum suntem o companie mobila”, a spus el, in fata unei audiente de mii de oameni.

Directorul executiv al companiei a negat zvonurile privind faptul ca Facebook ar lucra la un smartphone propriu. „Oricat de savuroase ar fi aceste zvonuri, sunt deplasate. Ar fi, in mod clar, o strategie gresita din partea noastra”.

Totodata seful companiei a spus ca Facebook are oportunitatea de a fi „urmatorul Google”, dar pentru acest lucru trebuie sa creasca cu cel putin 30%.