Prin acest serviciu suplimentar, care functioneaza asemenea unui portofel virtual, plata online se poate face intr-un mod sigur si usor.

“Portofelul digital reprezinta un feature menit sa usureze viata utilizatorilor care, pentru a realiza o plata online, nu vor mai fi nevoiti sa introduca toate datele cardului pe un site. Practic, informatiile necesare platii vor fi pastrate securizat intr-un seif electronic, iar acestia, cu ajutorul e-wallet-ului, vor putea face plata la orice comerciant mobilPay fara sa isi mai introduca datele de pe card”, a explicat Antonio Eram, CEO Netopia.

De asemenea, e-wallet-ul de la mobilPay face posibila plata online oricand, chiar daca utilizatorul detine mai multe carduri si nu le are in momentul in care vrea sa realizeze o tranzactie sau nu stie informatiile de pe acestea.

“Folosirea unui e-wallet are si o serie de avantaje, printre care se numara securitatea suplimentara caracteristica acestui sistem de plata online, precum si flexibilitatea si usurinta”, a adaugat Antonio Eram.