O solutie inedita: cum poti avea meniul START in Windows 8

Se numeste Pokki si nu este altceva decat o aplicatie care s-a bucurat de un succes neasteptat in randul utilizatorilor Windows 8. Motivul este acela ca programul integreaza meniul start in cel mai nou sistem de operare al Microsoft, lipsa acestuia fiind consinderata una dintre cele mai mai “piedici” ale utilizatorilor de a trece la W8.

Din momentul in care a aparut, programul a fost descarcat de peste 1,5 milioane de ori, fiind una dintre cele mai populare aplicatii din magazinul virtual Microsoft, scrie VentureBeat.com.

Pokki pentru Windows 8 a fost lansat la mijlocul lunii octombrie a anului trecut, iar pana in data de 20 decembrie a inregistrat circa 500.000 de descarcari.

Noua versiune lansata a aplicatiei, dezvoltata de SweetLabs, aduce imbunatatiri la nivel vizual si o mai buna integrare cu noul sistem de operare oferind posibilitati de adaptare dupa mai multe preferinte.
Dezvoltatorul aplicatiei intentioneaza sa introduca o serie de costuri pentru a accesa anumite facilitati ale aplicatiei Pokki.

Campania din San Diego are in acest moment circa 70 de angajati si a beneficiat de finantari in valoare de peste 21 de milioane de dolari din partea unor investitori precum Bessemer Venture Partners, Google Ventures, Intel Capital sau O’Reilly Aplha Tech Ventures.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri