Organizatorii estimeaza ca, pana maine, vor fi circa 1.800 de participanti. Cele mai importante date despre ICEEfest, oferite de organizator, le puteti parcurge mai jos:

- Delegati din 10 tari (Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru, Ungaria, Polonia, Croatia, Serbia. La care se adauga Romania si Republica Moldova)

- Peste 90 de speakeri si invitati speciali in paneluri si discutii care reprezinta peste 50 de companii din regiune si din lume

Citeste si:

- In total, pe cele 3 scene ale evenimentului (1, 2 si VIP) se vor insuma peste 50 de ore de prezentari si dezbateri

- In zona expozitionala, care va ramane deschisa pana in 9 iunie, adica si in weekend, si care este deschisa si publicului larg, nu doar participantilor care au cumparat un bilet, standurile principale vor fi in primul rand Orasul Digital Orange, Kinect & LG Playroom, Windows 8 Showcase la care se adauga alte 10 standuri de dimensiuni medii ale altor parteneri.

- Mai multe evenimente colaterale in cadrul evenimentului: CEO Masterclass - destinat top managerilor, Cannes Predictions 2013 by Leo Burnett, Get to Great Mobile Ideas by Saatchi & Saatchi, Viral Movie Night by IQads si KISS FM, IAB MIXX Awards, Stars vs Internet precum si ICEEparty la Casa Vernescu.