eBay va achizitiona Braintree, o companie globala de plati, pentru 800 de milioane de dolari in cash, in incercarea companiei americane de a creste sistemul de plati online PayPal, scrie presa internationala.

Deal-ul cu Braintree va oferi PayPal acces la date privind comisioane si va facilita platile de pe terminale mobile. Braintree proceseaza in prezent peste 10 miliarde de dolari pentru companii precum OpenTable, Uber Technologies si Airbnb. Braintree taxeaza comerciantii cu un comision de 2,9% si 30 de centi/tranzactie.

PayPal incearca sa se extinda si pe alte segmente, pe langa procesarea de plati pentru bunurile vandute pe eBay si alte website-uri. Un deal cu Braintree, companie cu sediul in Chicago, ar putea accelera procesul prin care PayPal ar putea atrage mai multe venituri din tranzactii realizate de pe smartphone-uri si tablete.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri