Reteaua de socializare Facebook s-a confruntat saptamana aceasta cu o noua eroare care a afectat utilizatorii care doreau sa posteze noutati pe paginile lor, anunta Thenextweb.com.

“Am primit mai multe sesizari din partea utilizatorilor nostri care aveau probleme in a posta noutati in paginile personale sau pe timeline. Investigam care a fost cauza”, a precizat un purtator de cuvant al Facebook.

Eroarea pe care au primit-o mai multe milioane de utilizatori din intreaga lume in momentul in care incercam sa posteze o informatie pe pagina personala era “Sorry, but this page didn’t load properly. Please try again (Ne cerem scuze, aceasta pagina nu poate fi incarcata. Incercati din nou)”.

Aceasta nu este singura eroare cu care s-a confruntat anul acesta cea mai mare retea de socializare din lume. In luna iunie, o eroare grava permitea accesul la informatii private in cazul mai multor utilizatori.

Reteaua de socializare are in prezent peste 1,1 miliarde de utilizatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri