Platforma de vanzari online Okazii.ro a lansat un microsite de fashion si lifestyle ca urmare a cresterii vanzarilor, la nivelul intregii piete dar si pe platforma, din aceste categorii, a anuntat compania.

Microsite-ul este segmentat in functie de gen – femei/barbati/copii.

Rezultatele cautarilor pot fi filtrate in functie de marime, culoare, oras, reducere, produs original verificat si multe alte criterii. In perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2013, produsele aflate in topul achizitiilor au fost: ghetele, camasile, blugii, gecile, ceasurile – pentru barbati; ghetele, cizmele, treningurile, paltoanele, trusele de make-up - pentru femei.

Judetele din care s-au facut cele mai multe achizitii de produse fashion si beauty, in primele doua luni de toamna sunt: Bucuresti-Ilfov, Constanta,Timis, Cluj si Iasi.

„Categoria Fashion&Beauty a inregistat o crestere a valorii tranzactiilor de peste 39%, in primele 10 luni ale anului curent. In acest an am invatat din comportamentul si preferintele miilor de cumparatori pe care ii avem in fiecare zi, apoi am facut navigarea cat se poate accesibila”, declara Adriana Ancuta, manager Okazii.ro al categoriei Fashion.

Interesant de mentionat este ca in cadrul categoriei Fashion&Beauty, 88% din produsele cumparate de utilizatori sunt noi, ele fiind puse in vanzare de magazine si persoane fizice. Printre magazinele prezente in cadrul categoriei, amintim doar cateva dintre ele: Andreea Raicu, TheBodyShop, FashionUP, ZegaStore, AmaFashion, Comodo, ElfCosmetics si multe altele.

„Cea mai recenta campanie cu reduceri pe care am gandit-o pentru luna noiembrie, inainte de Black Friday, este Fashion Hours. Timp de 3 ore, de luni pana vineri, anumite produse - trusele de make-up, ceasurile de dama, ceasurile de barbati, adidasii, cizmele de dama - vor avea un discount de pana la 50%”, mentioneaza Corina Preoteasa, Manager Okazii.ro al categoriei Beauty.

Din cele peste 100.000 de produse care vor intra in campania de Black Friday, aproximativ 25.000 vor fi din categoria Fashion&Beauty si vor avea reduceri de pana la 80%.

Okazii.ro are peste 2,4 milioane de produse noi si second-hand in oferta a peste 140.000 de vanzatori i magazine online. In prezent, Okazii.ro este accesat de peste 4,2 milioane de vizitatori lunar.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri