UPDATE - In jurul orei 11:30 reteaua de socializare Facebook a redevenit functionala. Serverele au picat pentru circa 30 de minute.

Facebook este in prezent cea mai mare retea de socializare, cu peste 1,2 miliarde de utilizatori la nivel mondial. Potrivit datelor oficiale, reteaua de socializare numara in romania circa 4 milioane de utilizatori.

Facebook a devenit intr-un timp record cea mai accesata si mai populara retea de socializare din lume, iar cifrele confirma acest lucru. Potrivit datelor colectate de pe Internet, la fiecare 10 secunde pe Facebook sunt distribuite peste 54 de milioane de fisiere de continut (in special fotografi), peste jumatate de milion de “like-uri” sunt efectuate si sunt trimite 166.666 de cereri de prietenie.

Mai mult decat atat, Facebook a devenit si unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie, la fiecare 10 secunde fiind trimite 250.000 de message si 85.000 de comentarii. Totodata, pentru a sustine evolutia retelei de socializare, in acelasi interval sunt create 50 de noi profile pe Facebook.