Social media, cea mai importanta carte de vizita pe care o ai

Social media a devenit o parte importanta a vietii noastre, nu doar personale, dar si profesionale. Ea ne pune in valoare locurile si selfie-urile pe care le facem, implinirile profesionale sau reusitele de la munca, potrivit cariereonline.ro.

De aceea, ca orice alt instrument, si performanta in social media depinde de cat de bine stii sa utilizezi canalele pe care le ai la dispozitie. Stim cu totii ca, in ziua de astazi, angajatorii se uita cu mai multa atentie la cine si cum esti in spatiul virtual. Un studiu din 2014 ne arata ca 93% dintre angajatorii din Statele Unite ale Americii se uita la profilul de social media atunci cand se decid daca angajeaza sau nu un om. Aceasta amprenta virtuala conteaza enorm in luarea deciziei de angajare, iar ignorarea acestui fapt se face doar pe riscul propriu. Cum sa eviti o situatie neplacuta si sa devii „material” angajabil inca de la profilul de social media? Citeste cu atentie si aplica in viata de zi cu zi aceste mici secrete.

1. Schimba-ti focusul

Foloseste social media la adevarata sa valoare. Nu da share doar la lucrurile din viata ta personala sau la preferintele tale culinare. Pune continut ce ar putea fi interesant si pentru altii sau chiar pentru potentiali angajatori din domeniul in care vrei sa intri.

Afla mai mult pe cariereonline.ro

Citeste si:
Cum să înțelegi ce se schimbă în mediul financiar chiar dacă nu...
Cum să înțelegi...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri