Tranzactie gigant in online: Verizon cumpara intreg portofoliul AOL cu 4,4 MLD. $

Verizon Communication, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie din SUA, va achizitiona AOL, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii online, in schimbul a 4,4 miliarde de dolari, potrivit unui anunt al celor doua companii, dat publicitatii de presa internationala.

Pentru Verizon, achizitia AOL reprezinta unul dintre cei mai importanti pasi spre a oferi continut video si streaming video pe zona de mobile, dar si accesul la un numar ridicat de utilizatori care folosesc serviciile gigantului online, printre acestea numarandu-se si site-uri precum Huffington Post, Techcrunch, Engadget, Makers dar si AOL.com.

Conform reprezentantilor Verizon, achizitia va oferi acces si mai mare catre solutiile 4G oferite prin intermediul platformelor pe care le detine si va oferi un spectru si mai larg de a intra pe segmentul viitorului in domeniu, asa numitul „Internet of Things”.

Tim Armstrong, CEO-ul AOL, va continua sa conduca operatiunile companiei, tranzactia fiind deja pe masa autoritatilor de reglementare.

Citeste si:
Pitchul Carrefour inca face valuri pe o pagina clona a TechCrunch
Pitchul Carrefour inca face...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri