Aplicatia care previne accidentele si te ajuta la cumparaturi

Telefonul a devenit atat de util in viata de zi cu zi incat ne poate aduce o multime de beneficii, mai ales daca avem instalate aplicatii care, fara sa stim, ne pot salva viata. SafeDrive este aplicatia a doi romani, Tudor Cobalas si Eduard Alexandrian, care, pe langa faptul ca are grija de viata ta, te si ajuta cu reduceri la shopping. Revista Cariere a stat de vorba cu Tudor Cobalas, unul din cofondatorii acestui start-up romanesc, potrivit cariereonline.ro.

„SafeDrive este prima aplicatie mobila care are grija ca soferii sa ajunga in siguranta acasa. Face asta prin recompensarea comportamentului responsabil la volan. Soferii castiga puncte pentru condusul fara atingerea telefonului, punctele pot fi convertite in produse cu discount. SafeDrive imbunatateste semnificativ siguranta traficului, pentru ca utilizatorii isi tin ambele maini pe volan”, a declarat Tudor Cobalas.

Pe langa factorul de siguranta care creste, creatorii acestei aplicatii spun ca este, printre altele, si un joc in timp real pentru soferi.

Citeste mai mult pe cariereonline.ro.

Citeste si:
Antreprenor in aplicatii mobile: Cautam o investitie de 200.000 euro
Cofondatorul aplicatiei care...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri