T-property, un serviciu exclusiv in Romania, propune antreprenorilor si oamenilor de business o modalitate prin care pot reduce costurilor cu mijloacele fixe specifice mediului lor de afaceri. Principiul care guverneaza modelul T-property este proprietatea periodica introdusa prin intermediul Noului Cod Civil, Art. 687-692 intrat in vigoare in 2011.

Conceptul este popular in strainatate, dar foarte putin valorificat in Romania, in special in zona de business. Lansat in luna martie 2015, www.t-property.ro este un model in exclusivitate pe piata din Romania, oferind celor care opteaza pentru proprietatea periodica toate avantajele aferente calitatii de proprietar, alaturi de o reducere a costurilor chiar si de 70-80%.

T-property este un serviciu care are la baza proprietatea periodica sau ownership sharing, un concept care ofera oamenilor de business sau antreprenorilor o alternativa la achizitiile in sistem clasic. Avantajele aferente calitatii de proprietar raman aceleasi, alaturi de o reducere a costurilor chiar si de 70-80%. Cei care opteaza pentru proprietatea perioadica sunt proprietari si, prin urmare, pot vinde, inchiria sau ipoteca, la fel ca orice proprietar, eliminand dezavantajele leasingului operational sau al altor sisteme similare.

In ce consta inscrierea pe T-property si cum functioneaza acest serviciu?

Inscrierea pe site-ul T-property este gratuita. Tot ceea ce trebuie sa faca cei care sunt interesati de o achizitie in sistem de proprietate periodica, este sa acceseze site-ul www.t-property.ro, butonul de Inregistrare, iar in sectiunea deschisa sa completeze datele de inregistrare si detaliile despre achizitia dorita si bugetul disponibil. Printr-un sistem inteligent de matchmaking vor fi gasiti parteneri interesati de o achizitie similara. Ulterior, pentru mai multe detalii si stabilirea unui plan de investitie, va fi stabilita o discutie cu unul dintre consultantii T-property.

De la lansarea serviciului si pana in acest moment si-au creat cont pe portalul T-property peste 900 de persoane: manageri de proiect, specialisti din departamentul de achizitii sau antreprenori locali, proprietari de restaurant si magazine de cartier, specialisti din domeniul constructiilor. 90% dintre acestia sunt din Bucuresti, dar si din principalele orase din tara: Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca.

Citeste si:
PayUp Romania isi extinde reteaua de retaileri
PayUp Romania isi extinde...

Cu titlu de exemplu, una dintre cererile inregistrate in aceasta perioada a venit din partea unei firme de constructii care are nevoie de 2 maracale pentru proiectele planificate pentru sfarsitul acestui an. Ca alternativa la inchirierea acestora a decis achizitionarea bunurilor respective in proprietate periodica. Avantajul acestei decizii este ca, la un pret apropiat de cel al inchirierii, obtine dreptul de proprietate asupra respectivelor utilajele putand astfel sa le foloseasca la viitoare proiecte, sa le inchirieze sau chiar sa le vanda.

Mai multe detalii despre T-property, modalitatea de inregistrare si etapele unei achizitii in sistem de proprietate periodica pot fi accesate pe www.t-property.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Setari Cookie-uri