Twitter a sarbatorit un an de la lansarea serviciului de live streaming Periscope, lansat pe 26 martie 2015, de atunci startup-ul achizitionat de Twitter gazduind 200 de milioane de transmisii, conform companiei.

Circa 100 de milioane de broadcast-uri au avut loc in ultimele trei luni, indicand o tendinta crescatoare in live streaming-ul mobil. Utilizatorii au urmarit echivalentul a 110 ani de video live pe iOS si Android.

Periscope are de infruntat din ce in ce mai multi concurenti, cel mai relevant fiind probabil produsul recent lansat de Google, pe YouTube, care permite vloggerilor (si nu numai), sa transmita live pe Internet. Facebook si Snapchat sunt de asemenea doi adversari de temut, pe o nisa care pare sa prinda din ce in ce mai mult in randul amatorilor dar si companiilor si vloggerilor profesionisti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri