ICEEfest, festival dedicat Internetului, aduce la Bucuresti, in 9 si 10 iunie, primul eveniment major dedicat Realitatii Virtuale si Augmentate.

Echipa festivalului, cu sprijinul Concept Factory, a reusit sa aduca un numar semnificativ de experti in VR (virtual reality) si AR (augmented reality), gata sa prezinte ultimele informatii din domeniu. Lista completa o gasiti pe site-ul oficial.

Despre unul dintre cele mai spectaculoase device-uri dedicate realitatii augumentate, Hololens, vom afla detalii de la Anatolie Gavriliuc, Senior Development Lead in cadrul companiei americane.

Sergiu Ardelean (Innovation.rocks) si Andreea Raducan (Innoactives) sunt alti doi experti de origine romana care lucreaza pentru companii din domeniu si vor veni la festival.

"Nu mai exista dubii. Realitatea virtuala si cea augmentata vor deveni in curand acel “the next big thing", considera organizatorii evenimentului.

Citeste si:
HTC a lansat in Romania cel mai nou dispozitiv VR: Ce noutati aduce
HTC a lansat in Romania cel...

De asemenea, mai multi experti internationali vor veni la ICEEfest sa explice cum noile tehnologii pot schimba complet industrii precum comunicarea, media, sanatatea, proiectarea si nu numai:

• Simon Lajboschitz a fondat Khora VR, o companie care ofera consultanta pentru productiile de Virtual Reality
• Jay Short lucreaza la Inition, grup focusat atat pe printarea 3D, cat si pe experienta VR & AR
• Clarence Dadson vine cu experienta video 360° a celor de la Design4real
• Rumen Filkov lucreaza in cercetare si are o sumedenie de proiecte antreprenoriale care au la baza VR
• Julio Obelleiro a fondat Wildytes, companie care in 2012 a transformat 1600 de new yorkezi in supereroi in cadrul Dumbo Arts Festival
• Solomon Rogers a creat Rewind, iar acum colaboreaza cu brand-uri importante precum Sony, BBC, Red Bull, Microsoft sau Lexus
• Arnaud Simon reprezinta Eurosport, fiind considerat un lider in ceea ce priveste adoptarea noilor productii tehnologice cu ajutorul carora pot fi scoase in evidenta povestile frumoase din sport

Lista completa cuprinde si alte nume importante, iar la ICEEfest se vor face si multe demonstratii live.

Citeste si:
iCEE.fest: UPGRADE 100 - De la blockchain, la impactul social media
iCEE.fest: UPGRADE 100 De la...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri