Pe langa cei peste 100 de speakeri internationali deja confirmati, ICEEfest aduce pentru editia din acest an o surpriza de ultim moment: Netflix.

Joris Evers este vicepresedinte si director de comunicare pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa la Netflix si va fi la Bucuresti pe 9 si 10 iunie pentru a vorbi despre planurile companiei de a cuceri publicul din aceasta regiune.

Prezentarea lui Evers va da startul festivalului, pe 9 iunie, conform agendei festivalului care a fost publicata azi (si care cuprinde anul acesta patru scene principale Innovation 1, Innovation 2, Focus, ICEEhealth – la care se adauga zonele VIP si cele dedicate workshopurilor, zonei expo si distractiei).

”Abonatii urmaresc aproximativ 125 de milioane de ore de program in fiecare zi”, spune Reed Hastings, CEO-ul Netflix. Asadar, fiecare abonat petrece aproximativ 1,4 ore vizionand continut Netflix in fiecare zi, salvand in jur de 160 de ore pe an, datorita lipsei pauzelor de publicitate”.

Netflix a adunat o baza de peste 81 de milioane de abonati insa continutul retelei variaza foarte mult in cele peste 190 de tari unde exista acest serviciu.

Citeste si:
Therme: 4 milioane de vizitatori si 3 milioane de cocktail-uri
Cel mai mare complex de...

• 208 seriale si 575 filme pot viziona abonatii Netflix din Romania
• 1081 seriale si 4579 filme e continutul disponibil in Statele Unite

“Partea buna este ca Joris Evers si-a propus sa ne dezvaluie cum va incerca Netflix sa devina tot mai relevant pentru abonatii din Centrul si Estul Europei. Viitorul televiziunii si al continutului video online sunt alte puncte pe care VP-ul Netflix le va atinge in discursul si in discutiile care vor urma”, subliniaza organizatorii evenimentului.

WALL-STREET.ro a anuntat, in exclusivitate, intrarea Netflix in Romania in luna ianuarie a anului curent.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Licitatia pentru 100 de tramvaie din Bucuresti, din nou suspendata