Vegis.ro a inregistrat in prima jumatate a anului vanzari de 775.000 euro, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada din 2015. Incepand cu luna septembrie, compania livreaza produse naturiste comercializate si pe plan international.

Vegis.ro estimeaza pentru a doua parte a anului o crestere de peste 60% fata de perioada iulie-decembrie din anul trecut.

"Al doilea semestru al 2016 a inceput extrem de bine pentru noi, cu cresteri de 70% in iulie si august, fata de aceleasi luni din 2015. In anii trecuti ultimele 6 luni din an au reprezentat in medie 60% din totalul veniturilor, insa pentru anul acesta ne asteptam sa ajunga chiar la 70%, datorita investitiilor si dezvoltarilor realizate in platforma si brandul Vegis.ro, precum si selectiei extinse de produse si noului serviciu de livrari internationale", declara Mihai Bucuroiu, director dezvoltare si fondator Vegis.ro.

Din septembrie au inceput livrarile produselor naturiste romanesti in strainatate

Incepand cu luna septembrie, Vegis.ro ofera si serviciul de livrare internationala pentru produsele naturiste comercializate. Clientii Vegis.ro care aleg livrarea produselor in strainatate sunt atat romani plecati din tara, cat si straini care afla despre produsele naturiste romanesti si isi doresc sa le foloseasca.

“Am avut numeroase cereri pentru livrari internationale, primite de la romanii din strainatate, care isi doreau in special produse naturiste romanesti. Am hotarat sa dezvoltam aceasta zona si suntem acum printre putinele site-uri de produse naturiste care au implementat livrarile in afara tarii. Datorita faptului ca avem in stoc toate produsele prezentate, peste 5.000 de produse, livrarile se fac rapid, in doar cateva zile”, adauga Mihai Bucuroiu.

Toamna, varf pentru vanzarile produselor naturiste

Cele mai mari vanzari de produse naturiste se inregistreaza in sezonul rece. Acest fenomen este pus pe seama interesului pentru produse ce duc la imunizarea si vitaminizarea organismului, precum ceaiuri de sezon (raceala, imunitate si cele de relaxare), apicole destinate imunitatii (laptisor de matca, amestecuri energizante de miere cu polen crud, pastura, catina, sau miere de Manuka), vitamine si multiminerale, precum si superalimente.

Lunile de toamna, in care publicul incepe sa resimta nevoia de a lupta cu stresul pe cai naturale, reprezinta aproape 40% din totalul vanzarilor anuale, si sunt considerate “top sezon”. Produsele cu ingrediente naturale pentru cresterea imunitatii si vitaminizare ajung sa reprezinte aproximativ 25% din vanzarile anuale inregistrate de Vegis.ro.

Vegis.ro a fost infiintat la inceputul anului 2012 si comercializeaza de peste 4 ani produse naturiste, bio sau vegane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri