Ce promite YouTube TV, serviciu de streaming mobile si Web

Google a anuntat YouTube TV la finalul lunii februarie, acum serviciul de streaming al gigantului american fiind disponibil pe telefoane si computere in cinci state din SUA. Serviciul, care costa 35$/luna, ofera live stream de la multiple canale TV (CBS, Fox, NBC si ABC printre ele), oferind totodata show-uri si filme, un atac indreptat impotriva Netflix sau Amazon.

Per total, YouTube TV se lanseaza cu 39 de canale disponibile, insa 10 altele vor fi integrate curand – printre acestea AMC, IFC si BBC America.

Serviciul este disponibil pentru iOS si Android, putand fi accesat si de pe Web. Ironic, singura posibilitate de a accesa YouTube TV pe televizor este prin intermediul Chromecast. Inca nu exista aplicatii pentru Apple TV sau alte set-top box-uri sau console.

Pentru 35$ pe luna, clientii primesc 6 conturi, dintre care 3 simultane. Primesti, de asemenea, spatiu nelimitat DVR, dar inregistrarile vor ramane doar timp de sase luni. De asemenea, in viitor, clientii primesc acces la seriile originale YouTube Red.

Serviciul urmeaza a fi extins si in alte state si, pe termen mediu, in Europa.

Citeste si:
Youtube, dat în judecată de co-fondatorul Apple: cum erau păcăliți...
Cofondatorul Apple dă în...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri