Viorica Vasilica Dancila, fosta profesoara in Videle ajunsa in Parlamentul European si una dintre cele mai apropiate persoane de Dragnea, a fost efectiv desfiintata pe Internet. Chiar daca urmaresti ce se intampla in politica sau esti doar interesat de miscarile cheie, fiecare persoana a avut ceva de spus despre propunerea PSD/a lui Dragnea de viitor prim-ministru – al treilea intr-un an de zile.

Categoria imagini

Photoshop-ul a fost foarte folosit in ultimele ore, Internetul fiind napadit de imagini care trucau imaginea Violetei Dancila in fel si chip - in general punandu-i mustata lui Dragnea sau fruntea lui Tudose. Doua dintre ele, mai jos.

Categoria "uite ce incompetenta este"

Internetul a aflat rapid multiplele gafe facute de Dancila, atat in interviuri, in inscrisuri sau in Parlamentul European.

sau

Categoria "vai de PSD, vai de Romania"

Poate cea mai trista categorie este cea care arata incompetenta crasa a PSD-ului si, din pacate, felurile in care ne afecteaza.

Unele macar fac haz de necaz.

Si totul vine din singurul judet al tarii fara NICIO LIBRARIE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri