Mihai Rotaru, co-fondatorul aplicatiei Clever Taxi, cea mai utilizata platforma de e-hailing din Romania investeste intr-unul dintre cele mai promitatoare startup-uri din piata: Appsulate, castigatorul Start-up Excellence Award in cadrul Innovation Labs 2018.

,,Am anuntat inca de cand am vandut Clever Taxi ca unul dintre planurile mele este sa investesc in startup-uri locale promitatoare, pentru a-mi aduce aportul in dezvoltarea mediului antreprenorial tehnologic. Appsulate mi-a atras atentia prin echipa extrem de bine inchegata si prin inovatia pe care o propune. Vad un potential imens in transformarea lor treptata in lider pe zona de cyber-security, mai ales in contextul unui viitor in care mediul muncii migreaza spre remote din ce in ce mai mult”, a declarat Mihai Rotaru.

Echipa Appsulate este reprezentata de Alex Negrea si Uli Mittermaier. Startup-ul are sediul central in Boston, iar centrul de dezvoltare efectiva este in Bucuresti. Appsulate sustine organizatiile in combaterea atacurilor cibernetice prin protejarea aplicatiilor web critice cu un scut virtual.

Appsulate permite accesul la aplicatii care contin date sensibile printr-un spatiu protejat, cu vizibilitate ridicata si protectie impotriva atacurilor tip malware. Astfel, Appsulate impiedica pierderea sau furtul de date. Appsulate ruleaza in cloud, dar si prin introducerea unui stick USB. Platforma ofera avantaje atat companiilor, cat si angajatilor, facilitand flexibilitatea si autonomia in programul de lucru.

Echipa Appsulate a fost premiata anul acesta cu distinctia Start-up Excellence Award in cadrul programului de preaccelerare si mentorat Innovation Labs.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri