Costin Cocioaba se alatura echipei 2Performant.com incepand cu ianuarie 2020, ca Influencer Marketing Manager, pozitie din care va coordona dezvoltarea departamentului de influencer marketing.

Extinderea platformei 2Performant pentru a veni in ajutorul brandurilor care doresc sa includa creatorii de continut (bloggeri, vloggeri, instagrammeri, vedete etc) in strategiile de marketing si PR a inceput in urma cu un an de zile, timp in care prin platforma 2Performant s-au derulat peste 60 de campanii pentru branduri precum Elefant, Decathlon, Lay’s, ING, Procter & Gamble, Zarea, ENGIE Romania si altele, cu implicarea a peste 400 de influenceri din Romania.

Costin are o experienta de peste 20 ani in mediul digital si 10 ani in comunicarea online, acumulata in pozitii precum Project Manager al departamentului de internet din ProTV S.A., Managing Director in cadrul agentiei Bakers Digital Communication si Marketing Innovation Manager in cadrul TDG.

In trecut, Costin a lansat doua jocuri MMORPG, unul dintre ele castigand 2 premii Internetics in Romania, blogul de nisa refresh.ro, care pastreaza o parte din istoria internetului romanesc incepand din 2009, iar, in prezent, isi continua pasiunea pentru jocurile video, detine 0743GAMING, un newsletter de gaming pe WhatsApp, si scrie pe blogul personal, costin.ro.

Vorbim deja de o piata matura de influenceri in Romania, piata cu o vechime de peste 10 ani, foarte ofertanta pentru companiile care vor sa genereze discutii in mediul digital cu ajutorul celor care detin comunitati online. Platforma 2Performant, singura platforma automatizata de influencer marketing din Romania, si echipa formata in jurul acesteia este pregatita sa livreze atat campanii, cat si strategii de comunicare digitala, punctuale, ori complementare strategiilor anuale ale brandurilor, in zona de influencer marketing si comunicarea in (social) media.”, a declarat Costin Cocioaba, Influencer Marketing Manager la 2Performant.com.

Ma bucur foarte mult ca incepem 2020 cu Costin in echipa, experienta lui atat in agentii cat si ca publisher/influencer se simte deja in felul in care abordam fiecare proiect/campanie. Sunt sigur ca sub conducerea lui divizia de influencer marketing 2Performant va creste rapid si va implementa proiecte frumoase pentru clienti. Mai mult, cred ca in aceasta formula vom profita mult mai bine de sinergia dintre affiliate si influencer marketing.”, a completat Dorin Boerescu, CEO la 2Performant Network.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri