Actiunile Transelectrica (TEL) au fost suspendate de la tranzactionarea la Bursa de la Bucuresti (BVB), deoarece Guvernul urmeaza sa aprobe marti pretul minim si pretul maxim la care se va derula oferta publica secundara, scrie Mediafax.
"Avand in vedere adresa OPSPI inregistratã la CNVM cu nr.5901/12.03.2012, potrivit careia in data de 13.03.2012 urmeaza sa se aprobe de catre Guvernul Romaniei un interval de pret in cadrul caruia sa se realizeze subscriserile investitorilor in oferta publica secundara de vanzare de actiuni emise de Transelectrica (...) In data de 13.03.2012 se suspenda de la tranzactionarea pe BVB actiunile emise de Transelectrica", se arata intr-o decizie a Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) transmisa marti dimineata Bursei.

Oferta Transelectrica ar putea fi lansata in prima zi dupa aprobarea prospectului de catre CNVM, dupa ce autoritatea pietei de capital a modificat luni o dispunere de masuri. Comisia urmeaza sa avizeze prospectul dupa ce preturile sunt aprobate de Guvern.

Prospectul ofertei Transelectrica a fost depus joi la CNVM, insa nu cuprinde perioada de derulare a ofertei si preturile. Oferta ar urma sa dureze zece zile lucratoare, insa poate fi prelungita cu una pana la trei zile, in functie de interesul investitorilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri