Remus Vulpescu, fost sef al OPSPI, numit in AGA Transgaz

Avocatul Remus Vulpescu, fost sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), a fost numit la sfarsitul lunii mai ca reprezentant al Ministerului Finantelor Publice in AGA Transgaz Medias (TGN).

Vulpescu este in prezent director de cabinet al vicepremierului Daniel Chitoiu, care detine si portofoliul Finantelor, anunta Mediafax.

Vulpescu a demisionat in luna octombrie a anului trecut de la conducerea OPSPI, dupa ce privatizarea Oltchim a esuat. Ulterior, el a fost membru in Consiliul de Administratie al Rompetrol Rafinare. De asemenea, Vulpescu va fi numit in viitorul Consiliu de Supraveghere al Hidroelectrica.

Alaturi de Vulpescu, in AGA Transgaz au mai fost numiti Iulian Marian Butnaru si Andra Luminita Raduica, tot din partea Ministerului Finantelor, se arata intr-un comunicat al companiei de stat transmis miercuri Bursei de Valori Bucuresti.

Numirea celor trei a fost aprobata de Chitoiu printr-un ordin semnat in 28 mai.

Guvernul a decis in luna martie trecerea Transgaz, operatorul sistemului national de transport al gazelor naturale, din subordinea Ministerului Economiei in cea a Ministerului Finantelor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri