UniCredit Tiriac Bank a reusit sa atraga o finantare de peste 500 milioane lei prin emisiunea de obligatiuni lansata pe Bursa de la Bucuresti (BVB) in urma cu o saptamana si care este programata sa se inchida vineri. Emisiunea va fi suplimentata cu pana la un total de 700 milioane lei.
Cu doar cateva ore inainte de finalizarea tranzactiei, subscrierile depasisera oferta initiala.

Oferta de obligatiuni este intermediata de catre Broker Cluj (BRK), datele oficiale urmand sa fie anuntate in zilele urmatoare.

Oferta initiala a fost de 50.000 de obligatiuni, fiecare avand valoarea nominala de 10.000 lei. In prospect se mentioneaza ca in cazul in care subscrierile vor depasi acest numar, UniCredit Tiriac Bank poate creste numarul de obligatiuni pana la maximum 70.000 de unitati.
Subscrierea minima este de 50 de unitati iar oferta este considerata fi incheiata cu succes daca minimum 70% din suma tintita este subscrisa.

Fondurile nete rezultate in urma emisiunii obligatiunilor, dupa plata comisioanelor, onorariilor si a altor cheltuieli cu privire la emisiunea obligatiunilor vor fi utilizate in scop general de finantare, potrivit bancii.

Cuponul obligatiunilor va fi de minimum 6% pe an. Dobanda va fi platita semestrial, in datele de 15 iunie, respectiv 15 decembrie ale fiecarui an.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri