Fostul arbitru de fotbal Constantin Fratila si fiica acestuia, Maria-Alexandra, au cumparat la sfarsitul saptamanii trecute actiuni SIF Transilvania (SIF3) in valoare totala de 158.200 lei (35.700 euro).
Fratila este unul dintre cei mai mari actionari ai SIF3, cu o detinere de aproape 5% din capitalul societatii. El face parte si din Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania.

Fostul arbitru a cumparat 113.000 de actiuni la un pret de 0,54 lei/unitate, iar fiica sa a cumparat 180.000 de actiuni la acelasi pret.

Titlurile SIF3 sunt in crestere cu 12,5% de la inceputul anului. Cu o ora inaintea inchiderii sedintei de luni, SIF Transilvania scadea cu aproape 1% pe Bursa, pana la pretul de 0,535 lei/unitate.

Cu o avere estimata la 32 milioane euro de catre publicatia Forbes, Fratila a devenit in ultimii ani unul dintre cei mai importanti investitori de pe Bursa.

Omul de afaceri controleaza impreuna cu fiica sa si un pachet de 41% din actiunile firmei de constructii Comcm Constanta (CMCM).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri