Fratila, fost arbitru de fotbal, este implicat inca din 2011 intr-o disputa cu mai multe persoane din conducerea SIF Transilvania. SIF Transilvania (SIF3) a anuntat, joi, candidatii pentru Consiliul de Supraveghere (CS), inainte de AGA din 11 august, informeaza Mediafax.

Revocarea CS si alegerea unui nou Consiliu a fost introdusa pe ordinea de zi a AGA de catre Fratila, care cere totodata tragerea la raspundere a directorului general al SIF Transilvania, Mihai Fercala. Un grup de actionari au propus, pe ordinea de zi a aceeasi AGA, revocarea lui Fratila din CS. Tot la solicitarea fostului arbitru a fost convocata, pentru aceeasi data, si AGEA SIF Transilvania, Fratila cerand reducerea remuneratiilor si bonusurilor pentru conducerea companiei.

Pentu noul Consiliul de Supraveghere s-au mai inscris si presedintele actualului CS, Razvan Gavaneanu (fiul omului de afaceri Corneliu Gavaneanu), alaturi de Stefan Szabo, Gheorghe Lutac, Dumitru Carapiti, Petru Mihalcea, Constantin Fratila si Valer Andanut (CEO al Allianz-Tiriac Pensii Private). Actiunile SIF Transilvania au scazut joi pe bursa cu 2,42%, la 0,29 lei, intr-o piata aflata in scadere pe fondul corectiei puternice care se manifesta pe pietele europene. La acest pret, capitalizarea de piata a companiei este de 633,3 milioane lei (144 milioane euro).

Razboiul de la SIF...
Citeste si: Razboiul de la SIF Transilvania se termina fara niciun rezultat