Mohammed Islam are doar 17 ani, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa stranga o avere de 72 milioane de dolari. Islam si-a cumparat deja un BMW pentru care insa nu are permis de conducere. Elevul a inchiriat si un apartament in cartierul Manhattan, prin intermediul parintilor sai, imigranti din regiunea indiana Bengal, care nu il lasa inca sa se mute din casa.

“Ce face lumea sa se invarta? Banii. Daca banii nu circula, daca afacerile nu merg inainte, nu exista inovatie, nu exista produse, nu exista investitii si nu exista locuri de munca”, a declarat Mohammed Islam.

Tanarul si alti doi colegi pasionati de tranzactionare pe bursa obisnuiesc adesea sa manance la restaurantul Morimoto, unde se pot bucura de preparatele din caviar in valoare de 400 de dolari sau de suc de mere proaspat.

Citeste si:

Cei trei spera sa lanseze un fond speculativ in iunie, dupa ce Islam implineste 18 ani si obtine licenta de broker. Tinerii vor sa faca un miliard de dolari anul viitor, si asta in timp ce urmeaza cursurile in facultate.

Shutterstock: laptop in cafe shop