Depozitarul va elibera gratuit extrase de cont vizitatorilor "Banii Tai Expo 2015"

Depozitarul Central va elibera gratuit extrase de cont pentru vizitatorii targului “Banii Tai Expo 2015”, organizat de Bursa de Valori Bucuresti. Evenimentul va avea loc in Bucuresti, in Piata Universitatii, in perioada 6 - 7 octombrie, 2015.

La Targul Banii Tai Expo, Depozitarul Central va fi reprezentat de specialisti ai institutiei care vor oferi celor interesati informatii despre serviciile Depozitarului Central.

“Cred cu tarie ca educatia financiara este unul dintre cele mai importante asset-uri ale unei societati mature, dar si ale unei piete de capital puternice. Depozitarul Central a sustinut si va continua sa sustina si sa se implice in proiecte educationale din piata financiara, pentru a contribui activ la dezvoltarea pietei de capital autohtone. Vom pune accent pe informarea publicului despre detinerile acestuia de instrumente financiare si despre procesul de distribuire a dividendelor aferente acestor detineri, proces care se realizeaza in mod centralizat prin intermediul Depozitarului Central. De asemenea, vom elibera gratuit extrase de cont pentru vizitatorii targului, care vor putea sa afle pe loc la ce companii sunt actionari”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Silvia Buicanescu, Director General, Depozitarul Central.

Evenimentul Banii Tai Expo este primul eveniment dedicat pietelor financiare organizat de Bursa de Valori Bucuresti impreuna cu societatile de brokeraj si companiile listate la bursa, fondurile de investitii, fondurile de pensii si companiile de asigurari de viata.

Citeste si:
George Bush: Evenimentele de aseară, demne de o „republică bananieră”
George Bush: Evenimentele de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri