Cristian Logofatu, co-fondator si CFO al companiei, a vorbit in emisiunea Profesionistii in investitii, difuzata de wall-street.ro, despre planurile companiei dupa anuntul de preluare a Gecad Net si la ce afaceri se asteapta dupa consolidarea activitatilor.

Noua emisiune are loc la doar 14 luni de la intrarea la tranzactionare a primei emisiuni de obligatiuni corporative, care a avut o valoare de 4,18 milioane lei.

„Bittnet este cel mai bun exemplu despre cum poate o companie listata sa foloseasca in mod extins oportunitatile oferite de piata de capital pentru a-si finanta dezvoltarea. Compania a facut pasul spre piata de capital in 2015 odata cu listarea pe piata AeRO, a emis apoi drepturi de preferinta si a lansat doua emisiuni de obligatiuni corporative in valoare totala de aproape doua milioane de euro,” a declarat Lucian Anghel, presedintele BVB.

Cea de-a doua emisiune de obligatiuni corporative este formata din 45.000 de obligatiuni, negarantate, denominate in lei, cu o valoare nominala de 100 de lei si in valoare totala de 4,5 milioane lei. Rata anuala a dobanzii este fixa de 9% pe an, iar data maturitatii este septembrie 2022. Oferta este intermediata de IEBA TRUST.

Romgaz pune pe masa un nou...
Citeste si: Romgaz pune pe masa un nou dividend: randament brut, 3,6%

Bittnet (BNET) este o companie antreprenoriala romaneasca din sectorul IT, infiintata in 2007. Compania ofera clientilor sai cursuri IT, servicii de implementare solutii IT (infrastructura de retea, routing, switching, servere, datacenter, virtualizare, securitate, teleprezenta sau wireless), dar si servicii de suport tehnic, fiind axata pe tehnologii noi si inovare. In aprilie 2015, a devenit prima companie IT din Romania listata la BVB.

Sursa foto: bvb.ro