Cristian Logofatu, co-fondator si CFO al companiei, a vorbit in emisiunea Profesionistii in investitii despre planurile companiei dupa anuntul de preluare a Gecad Net si la ce afaceri se asteapta dupa consolidarea activitatilor.

Vom analiza povestea de succes a Bittnet si la Fast Forward Business Summit, conferinta wall-street.ro dedicata dezvoltarii antreprenorilor si a segmentului IMM.

"Devine cel mai important obiectiv pentru ca nu am mai facut treaba asta niciodata pana acum; este important sa ne iasa bine si, daca lucrurile ne ies bine, ar fi un pas foarte important in devoltarea continua a companiei. Daca ne uitam la istoria de 10 ani a companiei, impliniti in februarie, am depasit durata medie de viata a unei companii. In 2017 am facut 30.000 de euro cifra de afaceri, iar in 2016 am facut 3 milioane de euro. Este o crestere de 100 de ori.

Am aliniat in asa fel formula de bonusare a tuturor actorilor, astfel incat nimeni sa nu vrea sa facem crestere neprofitabila. Totul este masurat la profitabilitate si atunci putem sa ne concentram pe crestere. Si atunci, o achizitie care ne va permite mai mult decat dublarea cifrei de afaceri, daca o executam corect, va creste si mai mult profitabilitatea.

Logofatu precizeaza ca, dupa consolidarea conturilor cu Gecad Net, firma rezultata ar putea sa incheie fie anul acesta, fie in 2018, cu o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro.