Ludwik Sobolewski, fostul CEO al Bursei de Valori Bucuresti, a lansat in Romania compania de relatii cu investitorii Cornerstone Communications. Firma isi propune furnizeze de servicii in domeniul Investors Relations, servicii de PR pentru pietele de capital si sa genereze parteneriate intre companii si investitori.

"Desi Cornerstone Communications este un proiect dedicat intregii regiuni din Europa Centrala si de Est, dar si pentru alte piete selectate, suntem mandri sa anuntam inceputul calatoriei aici, la Bucuresti", a declarat Ludwik Sobolewski, co-fondator, Cornerstone Communications.

Potrivit acestuia, piata romaneasca a facut in ultimii ani progrese fara precedent, “in ciuda tuturor obstacolelor intalnite”. Sobolewski considera ca pentru bursa locala lupta pentru promovarea la grupul de piete emergente trebuie sa continue, promovare care va depinde in mare masura de progresul in domeniul guvernantei corporative, a transparentei si a relatiilor cu investitorii.

In echipa Cornerstone se afla si Zuzanna Kurek, cea care in timpul mandatului avut de Sobolewski la conducerea BVB a avut diverse functii in cadrul departamentelor de relatii cu investitorii, dezvoltare si marketing.

Cornerstone Communications va oferi servicii companiilor si antreprenorilor din Romania prin intermediul uneia dintre cele sase divizii: Cornerstone Stakeholder Communications, Cornerstone Transactional Communications, Cornerstone Research, Cornerstone Financial PR, Cornerstone Business Development si Cornerstone Digital. Oficialii Cornerstone spun ca majoritatea serviciilor si produselor oferite de companie vor fi oferite in premiera in Romania, cum ar fi Studiile de Perceptie a Investitorilor sau Investor Relations Health Checks.

Citeste si:
Actionarii Holde Agri Invest aproba listarea pe piata AeRO
Actionarii Holde Agri Invest...

Foto: Agerpres


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Autonom listeaza pe bursa obligatiuni cu dobanda 4,45% in euro