Bittnet Systems (BNET) a finalizat cu succes vanzarea unor obligatiuni corporative in valoare de 9,7 mill. lei, printr-un plasament privat.

La cumparare s-au aflat 20 de investitori persoane fizice si o persoana juridica – cel mai probabil fondul polonez Carpathia Capital.

In cadrul procesului au fost decontate prin mecanismele Bursei de Valori Bucuresti 21 tranzactii insumand un numar total de 97.037 obligatiuni nominative, dematerializate, corporative, neconvertibile, negarantate, cu valoarea nominala de 100 lei/obligatiune. Obligatiunile BNET23A au scadenta la 5 ani, dobanda fixa de 9% per an, platibila semestrial si data alocarii 28.12.2018.

“Compania va folosi sumele atrase in cadrul emisiunii BNET23A pentru a finanta transferul de afacere IT&C de la Crescendo International S.R.L. si integrarea acestuia in structura Grupului Bitt net, coform aprobarii AGEA din 17 decembrie 2018 si contractului de investitie descris in Raportul Curent 22 / 15.10. 2018”, se mentioneaza intr-un anunt publicat de Bittnet Systems.

Obligatiunile vor fi listate pe Bursa de Valori Bucuresti in perioada urmatoare.

Sursa foto: BVB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri